Hudvård & Make Up

Inom ramen för ImageCoachen så arbetar jag som Fristående Hudvårdskonsult för Mary Kay. Mary Kays högkvalitativa produktsortiment inkluderar hudvård, kosmetik, kroppsvård, solskyddsprodukter, parfymer samt en herrserie.

Jag erbjuder både individuell rådgivning och konsultationer i grupp, där du kan samla dina vänner för en hudvårdsklass, make-up-klass eller spa-klass. Konsultationen är kostnadsfri.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information, för att boka rådgivning, för att köpa produkter eller för att höra hur du kan bli min nya kollega!

Du kan även köpa produkter via www.marianne.welin.marykay.se . Är du ny kund – kontakta mig för lösenord.

Om Mary Kay

Mary Kay grundades 1963 i USA av Mary Kay Ash och är idag en global verksamhet som har sitt huvudsäte i Dallas. Verksamheten har funnits i Norden sedan 1992 med huvudkontor i Göteborg och är idag marknadsledande inom hudvård och kosmetik i Sverige. Mary Kay är kända för sin exklusiva kvalitet, sin personliga service och sina icke-djurtestade produkter. 1996 skapades The Mary Kay Foundation. Fonden delar ut gåvor och stipendier till specifika områden inom cancerforskning gällande de cancerformer som drabbar kvinnor och finansiering av information om våld mot kvinnor i hemmet, samt stöd till de kvinnor som drabbats av våld.