Kost & Vikt

Att kunna äta och njuta av god mat och dryck och samtidigt hålla en hälsosam vikt är fullt möjligt. Inget är förbjudet i ViktVäktarnas program. Du kan dock inte äta vad som helst och hur mycket som helst för jämnan. ViktVäktarna hjälper dig genom sitt kostprogram att både gå ner i vikt och sedan att hålla den. Det är inte bara vad du stoppar in i munnen i sig du behöver vara observant på, utan även hur du påverkas av olika platser och olika situationer. Jag har valt ViktVäktarna för att det är en metod som fungerar och som bidrar till en hållbar livsstil.

Under 2013-2014 har jag arbetat som coach i Årsta och som coach ute på en arbetsplats. Fr o m juni 2014 tar jag en paus i detta arbete, för att fokusera på övriga delar i ImageCoachen.

Du kan läsa mer om ViktVäktarna och var du kan hitta ett möte på www.viktvaktarna.se! Som Guldmedlem går jag själv och väger mig minst var tionde vecka – så kanske vi ses på ett möte!

Är du intresserad av att ta reda på din andel kroppsfett och din metaboliska ålder kan jag erbjuda en mätning utav dessa. Hör av dig så berättar jag mer!