Bakgrund

ImageCoachen grundades 2013 av mig, Marianne Welin. Efter att ha jobbat drygt 20 år på ledande positioner inom marknadskommunikation; marknadsföring, information, PR, försäljning, event, reklam samt med grafiska profilprogram och varumärkesbyggande, kände jag att det var dags att utveckla entreprenören i mig.

Halva mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat inom turism, med resor, hotell och restaurang och andra halvan med arbetsmiljöfrågor i kontorsmiljöer. Den gemensamma nämnaren har varit att skapa positiva upplevelser och att förbättra tillvaron för människor.

Jag har alltid drivits av passionen att få folk att må bra och att utvecklas. Att skräddarsy lösningar till både individer och företag. Att lyssna, uppmärksamma och att ge en utmärkt service.

Om man ser innehållet i min bakgrund som olika ingredienser i ett recept, så lade jag dessa i en gryta, där jag kryddade med mina intressen inom personlig utveckling, kläder, stil, färg, hudvård och make-up. Jag tycker också mycket om god mat med passande drycker till. Att kunna njuta och ändå hålla en hälsosam vikt måste fungera. Dessa intressen och önskemål åkte slutligen ner i grytan. Efter att ha rört runt ordentligt och låtit det puttra, så var ImageCoachen skapad.

För att kunna erbjuda denna rätt utbildade jag mig till stil- och färgkonsult hos Imagefocus AB som samarbetar med det väletablerade och ledande imageföretaget Aston & Hayes i London. De har lång erfarenhet inom både företagsimage och inom personlig varumärkescoachning.

Samtidigt som jag gjorde mig av med några kilon, så utbildade jag mig också till coach för ViktVäktarna genom deras trestegsprogram och kompletterade sedan detta med ViktVäktarnas utbildning till på-jobbet-coach.

Den rykande heta rätten kunde läggas upp på tallriken och serveras! Välkommen på avsmakning!