Stil & Färg

”Det sägs att det är insidan som räknas. Men, ibland måste man ändra utsidan för att få folk att upptäcka den man verkligen är!”

Vem är du och hur tror du att du uppfattas? Är du tillfreds med din spegelbild? Speglar den din personlighet? Det går aldrig att komma ifrån att vi alla är både yta och insida. Är det rätt varumärke du ser i spegeln? Känner du dig som en röd Porsche på insidan och har en förpackning som en blå Volvo kombi? Eller tvärtom? Oavsett vilket, så kommer du inte att känna dig bekväm och inte heller att uppfattas som trovärdig. Valet av kläder, färger, frisyr och kroppspråk är det första och starkaste intrycket man får när man möter någon för första gången. Du har bara några sekunder på dig att göra ett första intryck. Var medveten om det och se det som en möjlighet!

Se din utsida som ett betydelsefullt varumärke. Hur tar du hand om dig själv och hur mår du? Äter du rätt och har en hälsosam vikt? Hur ofta besöker du frisören? Hur ser dina händer och naglar ut? Vårdar du din hud? Sminkar du dig? Sover du tillräckligt?

Vårda ditt personliga varumärke och se det som en investering i dig själv! Det finns flera anledningar till att man vill göra en förändring. Vanliga sådana är att man ska söka eller har fått ett nytt jobb, känner att man blir missförstådd, ser för ung ut, ser för gammal ut, har varit föräldraledig och tappat bort sig själv, fastnat i en stil man inte trivs i, upplever att man har många spretande stilar, gått ner – eller upp – i vikt, genomgått en skilsmässa eller fått nya fritidsintressen. Ett första steg kan vara att ta reda på din stilpreferens och vilka som är dina mest fördelaktiga färger.

Att vara klädd inifrån och ut för att visa den man verkligen är och hur man vill uppfattas behöver inte vara dyrt. Frågan är om du har råd att låta bli?

Stil

Stil handlar inte om mode och trender, utan stil är att förstå vad man passar i.

Syftet med en stilkonsultation är att ge dig en rad alternativ av klädesplagg som motsvarar din stil, lyfter fram figuren och hjälper dig till rätt utseende för din livsstil.

Att analysera en kroppsform handlar mer om att titta på proportioner och balans än på längd och vikt. Efter en stilkonsultation blir det lättare för dig att kunna identifiera och förstå din personliga garderob och utveckla en klarare och egen stil som passar din livsstil och budget. Du kommer kunna välja kläder och tillbehör som förstärker dina bästa punkter och kamouflerar dina mindre bra områden. Du får även en större förståelse om snitt, struktur, mönster, halsringningar, glasögon, hårstil och accessoarer.

Färg

Syftet med en färgkonsultation är att ge dig kunskap om vilka som är dina mest fördelaktiga färger. Använder du dig av dem så ger de huden en bättre utstrålning, slätar ut ansiktsdrag, jämnar ut rynkor, dämpar fläckar och mörka ringar och ger ett allmänt intryck av välbefinnande.

Du lär dig också hur du använder dessa fördelaktiga färger till att kombinera olika plagg för att åstadkomma en välplanerad och kostnadseffektiv garderob som alltid passar din personliga stil.

Jag rekommenderar att du gör en stilkonsultation och en färgkonsultation vid samma tillfälle, vilket också är ekonomiskt fördelaktigt. Du kan även göra dem separat. Kontakta mig för prisuppgifter.

Tips! Ett presentkort på en stil- och färgkonsultation är en garanterat uppskattad present till någon som fyller år eller uppvaktas på annat sätt.